Kastanjehout natuurlijk!

AFLEVEREN  BESTELLING

Na verwerking van uw orderbevestiging, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk uitgeleverd, uiterlijk binnen 10 werkdagen.  Wij nemen voor levering telefonisch contact met u op om het levermoment te bevestigen. Uw bestelling wordt geleverd op werkdagen tussen 08:00 tot 17:00 uur. Wij houden altijd zo veel mogelijk rekening met uw leveringsverzoek, helaas is een tijd afspreken niet mogelijk.

Onze vrachtwagens hebben een lengte van 10 meter.  Onze wagens zijn uitgerust met een kraan met een reikwijdte van circa 3 á 4 meter.

Graag vernemen wij voor levering van bestelling of de los locatie goed bereikbaar is voor de vrachtwagen. Houdt hierbij rekening met viaducten, bruggen en smalle (onverharde) wegen. De chauffeur beslist op locatie of het mogelijk is om de bestelling te lossen op het aangegeven punt. Als er niet geleverd kan worden op het aangegeven losadres, beslist de chauffeur waar de materialen worden gelost. Dit gebeurt vanzelfsprekend zo dicht mogelijk bij aangegeven locatie. Zorg voor het moment van levering voor voldoende ruimte om uw producten zo netjes mogelijk te lossen. Het is niet toegestaan om uw bestelling op een onveilige locatie/manier te lossen. Hierbij kunt u denken aan het lossen over auto’s, hekwerken en fietspaden.